mandag den 11. juli 2011

Historien om hvordan far og mor mødte hinanden

Alle billeder i denne historie er taget fra Ninas bog "Brunt og blegt er god skaw" (2005) - skrevet i anledning af Saras 23 års fødselsdag, vores vidunderlige tur til Skagen og kærlighed generelt...

Det var sommeren 2005. Lene, Nina og Sara var på camping i Skagen. Imens var William og Pjotr på cykelferie i det skandinaviske....

Vi overnattede på den fine Skagen Camping... Vejret var ikke fantastisk, men der var masser af rødvin og tid til at hygge udendørs i soveposerne. William og Pjotr cyklede hele vejen fra Holland i regnvejret. Heldigvis var der også plads til sjov.

Teltet som vi boede i fik meget opmærksomhed efter denne spiseseddel blev sat op. Lene og Nina syntes det kunne være sjovt at møde nogle nye mennesker på denne tur. Sara ville hellere læse Harry Potter. Men så en dag kom der to cyklister forbi og  de fik allernådigst lov til at sove på Skagen Camping af camping-sheriffen. Tilfældigvis ved siden af pigernes telt.

Dette var, hvad der i følge Nina skete, da William så Sara første gang....

Bemærk pyjamasbukserne og gummistøvlerne...


Og det gjorde Sara så. Men ikke lige med det samme...

Først skulle vi jo lige feste! Men efter at have danset på pub i Skagen, stjålet et tæppe og slingret tilbage...
...var der en, der tog den andens hånd. Vi kan ikke huske, hvem det var. Det var også lige meget. For den anden ville også gerne holde i hånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar